MEGOLDÁSAINK

Társasházak, lakóparkok, családi házak, ikerházak, területfejlesztés –
mind olyan szegmense a lakossági kivitelezésnek, ahol már tapasztalatot gyűjtöttünk és megtekinthető, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

ALAPOZHAT A SZAVUNKRA!

Fontos számunkra, hogy vállalásainkhoz a lehető legszorosabban ragaszkodjunk, ügyfeleink számára vállalható határidőket, tartható költségterveket, beváltott ígéreteket adhassunk.

Lakossági ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, álomtól valóságig.

Kollégáink segítenek felmérni az igényeket, lehetőségeket, majd olyan tervet készítenek, mely kielégíti a megrendelői igényeket, figyelemben tartva a lehetőségeket, esetleges korlátokat.

Lakossági projektjeinkre ugyanolyan kiemelt figyelmet fordítunk, mint ipari megbízásainkra, így megrendelőink biztosak lehenenk benne, hogy leendő otthonuk a legmagasabb standardok szerint, precízen, pontosan készül.

MYHOUSE KFT.

Megálmodja.

Megtervezzük.

Megvalósítjuk.

Társasházak

Felismertük az építőipar azon alapvető igényét, melyre rengeteg vállalkozás nem ad kielégítő választ.

Ez a megbízhatóság és átláthatóság. 

Társasházaink tervezésénél és kivitelezésénél is ezt a két értéket tartjuk mindig szem előtt, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy leendő otthonuk betölti a valóra vált álom szerepét.

Lakóingatlanok

Cégünk portfóliójába tartozik a legfelsőbb igényeket kielégítő, magas presztízsű lakóházak építése is.

A házépítéssel és vásárlással kapcsolatos minden terhet – tervezés, engedélyeztetés, közműszolgáltatói nyilatkozatok beszerzése, szakhatósági engedélyek, hitelügyintézés, generál kivitelezés – leveszünk az Ön válláról.

Így Önnek valóban nincs más dolga, mint elképzelni álmai otthonát. Mi pedig megvalósítjuk.