Az elmúlt években közel 60 létesítmény megvalósítása fűződik hozzánk, szinte Győr-Moson-Sopron megye minden szegletében építettünk már. Megalakulásunk óta fő tevékenységeink közé tartozik családi- és társasházak generálkivitelezése, melyek során elengedhetetlen a folyamatos szakmai együttműködés a megrendelőkkel. A fentieken túl cégünk vállalja csarnokok és egyéb ipari jellegű létesítmények, középületek és sport létesítmények szerkezetépítési munkáit, társasházak homlokzatának felújítását, tető- és vízszigetelést legyen szó új építésről vagy régi épületek felújításáról. Célunk a folyamatos fejlődés, amelynek elérését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a közelmúltban a Leier Hungária Kft-nek számos alkalommal végeztünk és végzünk építőipari kivitelezési munkákat. 

A piaci igényekhez igazodva a kivitelezői profilunk mára kiegészült a lakóépületek és ipari létesítmények emelt szintű fűtéskész, vagy kulcsrakész szintű kivitelezésével.

Saját társasházi beruházásainkat Győr preferált részein vittük véghez (Győr- Szitásdomb és Bercsényi Liget), amelyek során fontosnak tartottuk, hogy a minőségi projektek kivitelezése mellett ügyfeleink igényeinek is folyamatosan eleget tegyünk, hiszen ezek gyakran változnak, fejlődnek egy-egy munkafolyamat kapcsán. Ennek biztosítása érdekében folyamatos konzultációt folytattunk megrendelőinkkel, minőségellenőrzést alkalmaztunk, valamint az érvényben lévő szabványoknak megfelelő termékeket használtuk  fel a teljesítés során.

MUNKÁINK