MYHOUSE KFT.

Cégünk átfogó, sok éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar szinte teljes palettáján. 

Legyen szó ipari, vagy lakossági kivitelezésről, mérnöki szolgáltatásokról, vagy akár műemlék épületek restaurálásáról, a MYHOUSE KFT.. szakmai felkészültsége és egyedülálló integritása biztosíték a sikerre.

Töretlen növekedésünk és referenciáink bővülő tárháza bizonyítja partnereink megelégedettségét. A növekvő megrendelői igényeket fennakadás-mentesen, és teljes szakmai alázattal teljesítjük.

Leinformálható, transzparens működésünk és tanúsítványaink jelentik a biztos pontot, egy sokszor bizonytalan ágazatban.

KÜLDETÉSÜNK

Cégünk minden egyes projektbe teljes szakmai alázattal veti magát bele. Hisszük, hogy mindig a maximumot kell kihozni magunkból.

SZAKMAI TUDÁS 100%
HÁTTÉRMUNKA 100%
KIVITELEZÉS 100%
KOMMUNIKÁCIÓ 100%
TERVEZÉS 100%
VÉGEREDMÉNY 100%

FELKÉSZÜLTÜNK

Tudjuk, hogy az építőipar 3 alappilléren nyugszik, melyek meghatározzák a minőségi munkavégzést. Kiemelt figyelmet fordítunk mindegyik területre, így tudjuk biztosítani a tökéletes végeredményt és meghálálni partnereink bizalmát.

Kiváló, megbecsült munkaerő.

Kollégáinkkal egy közösséget alkotunk, munkánk iránt mindannyian egy személyben és csapatban is felelősséget vállalunk. Folyamatosan képezzük magunkat, szakembereink egytől egyik tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkező emberek.

Minőségi alapanyagok.

Cégünk kizárólag minőségi, modern alapanyagokkal dolgozik. Több beszállítóval is kapcsolatban állunk azért, hogy a legjobb alapanyagokat a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani.

Korrektség.

A MYHOUSE KFT. azon kevés építőipari vállalkozások közé tartozik, ahol a korrekt árképzés, a minőségi munka és a garantált építőanyag beépítés alap szolgáltatás. Ha velünk dolgozik, nem fogja meglepetés érni.

A DÖNTÉS AZ ÖNÉ

Amennyiben referenciáink, céges “ars poetica”-nk felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! 

Kollégáink várják jelentkezését és az első lépéstől kezdve segítik abban, hogy projektje az Ön által megálmodottak szerint váljon valóra.